Sal 305- Recension

Den här boken är skriven av Ingelin Angerborn och är utgiven av Rabén & Sjögrens förlag.

Det är en helt vanlig och regnig kväll i början av sommaren, men de har inte fått sommarlov ännu. Och Elvira får ett sms som hon uppfattar fel, och allt blir bara fel. Vem är egentligen hon eller han i sjukhussängen bredvid, vad är det som händer i Dåris? Är kvinnan som hjälpte henne Mebel som var på kollot förra sommaren? Vem är de som kommer in i rummet när ögonen är så tunga att hon inte kan öppna dem?  Vad är de för klotter på ett av fönsterna på Dåris, står de verkligen…? Tusen frågor men inga svar. Elvira är helt förvirrad men alla säger bara att hon inbillar sig eftersom hon fick hjärnskakning. Men det vill Elvira inte tro på riktigt.

 Den här boken tycker jag är en bok för 10-13 åringar för jag tror det kan bli lite för läskig för dom som är lite yngre. Den här boken var inte alls för svårläst för mig som är 12 år, den var ganska så lagom kanske lite för lättläst. Jag tycker att den var lagom läskig, den var inte allt för läskig. Jag gillar denna bok för att de finns mycket spänning och man kan knappt sluta läsa.

Det bästa med boken är nog spänningen och att man verkligen inte kan sluta läsa, man vill bara fortsätta läsa. Jag ger boken 5/5 stjärnor för att huvudpersonen är berättare  och framför allt att den har lagom mycket spänning. Jag rekommenderar att du läser denna bok om du tycker om läskiga böcker.

 

 

Omslagsbild: Sal 305

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *